Een terugblik op ons 2020

Een terugblik op ons 2020 1024 683 Milieucollectief

Het afgelopen jaar is een bewogen jaar geweest. De Corona-maatregelen hebben ook ons geraakt; thuiswerken werd de norm en we moesten op zoek naar een nieuwe werkvorm. Het werk werd er niet minder op en we kregen het zelfs zó druk dat we een paar belangrijke keuzes hebben gemaakt. We blikken graag terug op ons 2020.

Nieuw bedrijfspand

We groeien, door de vele opdrachten van onze klanten, gestaag. Daardoor is onze huidige huisvesting in het bedrijfsverzamelgebouw Rosario te klein geworden. Het was tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie en dat is gelukt! Op 22 oktober 2020 hebben we, Corona-proof, de overdracht van ons kantoorpand mogen tekenen.

Het is een kantoorpand in Tilburg met meer dan genoeg ruimte om verder te kunnen groeien. We zijn overigens nog steeds op zoek naar een specialist water/milieu die ons team komt versterken. Inmiddels hebben we al een aannemer aangenomen die in het nieuwe jaar aan de slag gaat om een frisse, ruimtelijke en moderne kantoorruimte te creëren waar we in Q1 zullen intrekken. Wij kunnen niet wachten!

Afgeronde en nieuwe opdrachten

In 2020 hebben we veel mooie opdrachten uitgevoerd en afgerond. We hebben dit jaar onder andere gezien hoe de fietsbrug over de Maas gerealiseerd werd, mochten opnieuw ondersteunen bij het SODO project en hebben onze duizendste zaak voor Rijkswaterstaat afgehandeld.

Maar in 2020 hebben we ook weer een paar nieuwe opdrachten mogen verwelkomen. Een daarvan is het pilotproject sub-irrigatie in Leegveld, waarvoor we op locatiebezoek zijn geweest bij het ‘Boer zoekt Water‘ project om te leren van hun ervaringen met het toepassen van sub-irrigatie.

Duurzaamheid

De groei van ons bedrijf en het toenemende aantal opdrachten heeft ons aan het denken gezet over onze plaats in de wereld. Als adviesbureau werkzaam binnen het milieusegment stond het onderwerp duurzaamheid al een tijdje op onze radar en dit jaar hebben we de eerste stappen gezet richting het runnen van een duurzamer bedrijf. Zo hebben we er voor gekozen om onze administratie per 2021 compleet papierloos te maken. Daarnaast kregen we door de koop van ons kantoorpand de kans om binnen de verbouwing daarvan duurzame keuzes te maken, zoals de overstap naar LED verlichting. Tot slot hebben we ook de eerste stap gezet richting elektrisch rijden. Op naar een duurzamer 2021!

Social media

Als we het over onze 2020 hebben, dan kan social media daarin niet ontbreken. We zijn dit jaar namelijk begonnen met deze blog, houden sinds een paar maanden actief onze LinkedIn pagina bij en zijn ook te vinden op Twitter. Volg je ons al?

Wij hopen dat 2021 een prachtig jaar wordt met een goede gezondheid en veel mooie kansen!

Jeroen, Gaston, Marijke, Jaap, Jan en Marit