De eerste stap naar een nieuwe werkplek is gezet

De eerste stap naar een nieuwe werkplek is gezet 1024 683 Milieucollectief

Op 22 oktober 2020 hebben we onder bijzondere Corona-omstandigheden (mondkapjes, 1,5 meter afstand en zonder koffie en de verkopende partij) bij de notaris in Kaatsheuvel de overdracht van ons nieuwe kantoorpand getekend. De sleutels zijn in ontvangst genomen en de transitie kan starten. Milieucollectief zal dus binnenkort verhuizen naar de Aphroditestraat 17, 5047 TW te Tilburg.

We krijgen veel vragen van onze klanten en groeien daarmee gestaag waardoor onze huidige huisvesting in het bedrijfsverzamelgebouw Rosario in Dongen te klein werd. Daar waren geen uitbreidingsmogelijkheden meer, dus zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Die is gevonden in het bedrijfsverzamelcomplex aan de Aphroditestraat in Tilburg. Nu kunnen we rustig verder groeien en hebben we meer dan voldoende ruimte.

Verhuur werkplekken

Sterker nog, in de eerstkomende tijd hebben we zelfs voldoende ruimte over. De bovenverdieping zullen we dan ook inrichten en verhuren aan een kleine onderneming of zzp-ers die in hetzelfde werkveld actief zijn als wij (water-/milieu-/omgevingsadviezen) en die behoefte hebben aan samenwerking en onderlinge contacten op zowel persoonlijke als zakelijk vlak. Alleen maar thuiswerken in het ‘nieuwe normaal’ is tenslotte ook niet optimaal. Het kantoor op de bovenverdieping zal Coronaproof worden ingericht zodat samenwerken ook veilig kan.

Er zal nog het e.e.a. moeten gebeuren voordat het de frisse, ruimtelijke en moderne kantoorruimte wordt zoals we die voor ogen hebben. De geplande verhuizing is in Q1/2021. Geïnteresseerd in het huren van een of meerdere werkplekken? Neem gerust alvast contact op. Wij verheugen ons op verdere samenwerking met professionals uit Brabant en omgeving.