Jan van Gulick

Functie: Juridisch Adviseur Vergunningen


Motivatie

Als zoon van een veearts uit de Brabantse Peel heb ik altijd veel affiniteit gehad met het recht in de agrarische sector. Het bestuursrecht, en met name het milieurecht, heeft mijn interesse omdat het een belangrijke rol speelt bij uiteenlopende maatschappelijke kwesties en de nauwe verbondenheid met andere rechtsgebieden. Ik ga zorgvuldig en kritisch te werk. Bij tegenslagen geef ik niet snel op en ga ik door totdat er een resultaat behaald is.


Skills

  • Klantgericht
  • Analytisch
  • Sociaal
  • Leergierig
  • Doorzetter

Werkervaring

2021 – heden
Rijkswaterstaat, dienst Zee & Delta
Coördinator implementatie Omgevingswet

2020 – heden
Waterschap Brabantse Delta
Vergunningverlener projectteam SODO

2020 – heden
Rijkswaterstaat, dienst Z&D, WNZ en WNN
Vergunningverlener Waterwet/Wbr